Aircoservice

Bent u op zoek naar een airconditioning specialist in regio Utrecht die de airco van uw auto kan repareren, uw airco kan vullen of bijvullen óf uw airconditioning installatie jaarlijks preventief kan controleren en onderhouden? Dan bent u bij autobedrijf Valcars aan het goede adres.

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit.

Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Om de 2 jaar dient de airco gecontroleerd en gevuld te worden. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij u aan om de airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in uw airco.

Zorg goed voor je airco!

valcars_airco_content.jpg

Uw airco geeft u het hele jaar extra comfort. In de zomer zorgt deze ervoor dat u zich fris voelt achter het stuur en in de winter worden de beslagen ruiten vermeden. Laat uw airco regelmatig controleren zodat deze altijd in topconditie is.

Het koudemiddel in uw airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8 tot 10%.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van airco installaties (type R134A) in personenauto’s en bedrijfswagens, daarom beschikken wij ook over het nieuwste Bosch airco vulstation. Ook beschikken wij over de benodigde afpers gereedschap om lekkages in het airco systeem op te sporen. Voor reparatie of vervanging van losse airco onderdelen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco.

Neem gerust contact met ons op voor een Airco Service.

Terug naar overzicht

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.