APK

Wij allemaal hechten veel waarde aan veiligheid in het verkeer. Dankzij de APK-keuring is de kwaliteit van de auto’s in onder andere Nederland in de afgelopen decennia aanzienlijk verbeterd. Dit is niet alleen omdat er meer tijd aan de technische staat van de auto’s wordt besteed, maar ook op het gebied van uitstoot (uitlaatgassen) en veiligheid is er dankzij de APK-keuring meer veiligheid op de weg.

valcars_onderhoud_content.jpg

Door het uitvoeren van een APK keuring kunnen wij gelijk een goed beeld krijgen van de algehele technische staat van de auto. Wanneer er tijdens de APK-keuring andere technische mankementen aan de auto worden gevonden die op korte termijn problemen kunnen veroorzaken, brengen wij onze klanten daarvan op de hoogte. Indien gewenst, wordt dit vervolgens gerepareerd of vervangen.

Een APK-keuring is geen vervanging voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. De APK-keuring is een wettelijke verplichting van de Overheid om de technische staat van alle in Nederland geregistreerde auto’s regelmatig na te kijken op veiligheid. Jaarlijks onderhoud, dat los staat van de APK-keuring, voorkomt grote en onverwachte problemen (die we bij de APK-keuring vaak tegenkomen).

Uw auto mag 2 maanden voor de APK datum al gekeurd worden, zonder dat de APK datum wordt vervroegd.

U kunt on-line uw APK verval datum bekijken zoals bekend bij het RDW:

rdw.jpg

Terug naar overzicht

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.