Onderhoud

valcars_content_onderhoud.jpg Jaarlijks onderhoud aan uw auto verlengt de levensduur, beperkt het brandstof verbruik en voorkomt ernstige schade als gevolg van achterstallig onderhoud of te late vervanging van defecte onderdelen. Onderhoud wordt vaak gezien als kostenpost en wordt door veel mensen daardoor uitgesteld. Bij Valcars kunt u terecht voor een goed, eerlijk, en transparant advies. Wij denken mee met onze klanten.

Het repareren of vervangen van defecte onderdelen is vaak niet de grootste uitdaging. De uitdaging ligt meer in het zo snel mogelijk vaststellen van een duidelijke diagnose van de storing. Ervaring en doorzettingsvermogen vormen daarbij de basis tot het oplossen van de technische problemen aan de auto. Bij het oplossen van de storing kijken wij eerst of het mogelijk is het onderdeel te repareren en of dit goedkoper is voor de klant, mocht dat niet het geval zijn zullen wij toch het defecte onderdeel moeten vervangen.

Valcars is een onafhankelijk en universeel garagebedrijf, zonder verkopers en een sjieke showroom. Daardoor kunnen wij onze werkplaatstarieven een stuk voordeliger houden.

Brengt u uw auto voor onderhoud of reparatie, dan krijgt u uiteraard altijd de keuze om gebruik te maken van ons vervangend vervoer. Een klein stukje service wat voor onze klanten vaak een grote uitkomst is. Wij zijn zuinig op onze leenauto’s en willen deze zo lang mogelijk aan onze klanten kunnen uitlenen. Daarom hebben wij een aantal voorwaarden hiervoor opgesteld waar u zich aan dient te houden.

Terug naar overzicht

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.