Uitlijnen

Laat uw auto geregeld uitlijnen en verhoog de levensduur van uw banden!

valcars_uitlijnen_content.jpg

Om uw banden in topconditie te houden en de levensduur ervan te behouden is het van essentieel belang dat de uitlijning van uw auto goed staat. Trekt uw auto naar links of rechts als u op een rechte weg even uw stuur los laat, of staat uw stuur niet recht? Dan is het van groot belang dat u uw auto laat controleren op uitlijnen.

Uitlijnen wil zeggen dat de ophangingsdelen aan de voorzijde en eventueel achterzijde op de juiste manier worden afgesteld. Als deze afstelling niet goed staat, kunt u met een aantal dingen te maken krijgen zoals verkeerde bandenslijtage, verhoogde brandstofverbruik, minder rijcomfort en een slechtere wegligging. Als de auto goed staat na het deskundig uitlijnen profiteert u van vele voordelen:

Wat is het verschil tussen uitlijnen en balanceren?

Er is vaak verwarring tussen het uitlijnen van de auto en het balanceren van de banden. Bij het uitlijnen van de auto worden de wielstanden in de juiste positie gezet voor een betere wegligging en zo wordt voorkomen dat de auto naar links of rechts trekt. Bij het balanceren van de banden wordt ervoor gezorgd dat de wielen weer kunnen rollen zonder trillingen bij bepaalde snelheden.

Uitlijnen is het werk van de echte specialist: Laat uw auto vakkundig uitlijnen Valcars.

Het uitlijnen van uw auto duurt ongeveer 30 minuten en u kunt daar doorgaans op wachten, wel graag even bellen voor een afspraak.

De prijs (inclusief stellen en BTW) voor uitlijnen is €65,00

Terug naar overzicht

wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Klik hier
Website laten maken door Modual.